La Multi Ani, Nicolae Tilihoi!

Fundasul de fier al „Craiovei Maxima” implineste astazi 58 de ani.

Nae Tilihoi este originar din Braila, acolo unde a inceput, in 1969, sa invete „abc-ul” fotbalului. A fost remarcat de presedintele Stroe la un trial in Bucuresti si astfel, in 1976, a ajuns la Universitatea Craiova.

Tilihoi s-a integrat într-o linie de patru aparatori dintre care trei sferturi purtau prenumele sau. Negrila, Tilihoi, Ungureanu, Stefanescu e cu siguranta cea mai longeviva aparare din fotbalul romanesc, dainuind vreo opt editii de campionat.

Patru cupe si doua titluri de campion este palmaresul lui Nicolae Tilihoi ca jucator al Universitatii Craiova.

De ziua lui, Nicolae Tilihoi a declarat: „Sunt super-multumit de evolutia baietilor, de ascensiunea fulminanta pe care au avut-o in clasament. Dupa perioada de pregatire sunt convins ca isi vor incarca bateriile si vor sta si mai bine la capitolul fizic. Se vede ca viitorul suna bine si tinand cont de ultimele evolutii stiu ca echipa va termina pe podium in acest sezon. Imi doresc sa facem o echipa mai buna decat Craiova Maxima, cu rezultate si performante si mai mari. Dar nu uitati, istoria ramane cea mai frumoasa poveste pentru oamenii inteligenti”.

La Multi Ani, Nicolae Tilihoi!