La Multi Ani, Adrian Popescu!

Fostul capitan al Universitatii (in perioada 1990-1992), Adrian Popescu, implineste astazi 53 de ani. Cea mai frumoasa si indelungata perioada a lui Adrian Popescu este cea legata de Universitatea Craiova. Adrian Popescu a debutat in Divizia A pe data de 14 martie 1981.

In cele 15 sezoane in care a imbracat tricoul alb-albastru (1978-1992 si 1995-1996), Adrian Popescu a cucerit doua titluri de campion si trei Cupe ale Romaniei. Adrian Popescu a avut sansa sa se pregateasca de mic la centrul de copii si juniori al Universitatii, unde a avut antrenori extraordinari. Un adevarat parinte i-a fost Silviu Stanescu.

A “urcat” la tineret si aici a jucat mai multi ani deoarece era foarte greu sa patrunzi in echipa mare. Juca generatia de aur si numai daca erai superfotbalist puteai patrunde. A fost atacant (pe vremea junioratului), apoi a fost retras la mijloc. Dar cum sa joci la mijloc cand atunci erau Ticleanu, Donose, Balaci, Beldeanu! A debutat in echipa mare ca fundas stanga! De atunci a castigat increderea antrenorului Tica Otet.

La Multi Ani, Adrian Popescu!