Ilie Balaci: „Mititelu bolnav de putere!”

Prima oara din 2005 incoace, cand Ilie Balaci il ataca virulent pe Adrian Mititelu.

NO COMMENT!

Ilie Balaci a explicat de ce s-a retras din proiectul „noua Universitatea Craiova” si a dezvaluit cum au decurs discutiile dintre el, Ticleanu si Mititelu.

“Mie mi-a spus ca, pentru Liga a 2-a, sunt 2 milioane de euro si, pentru Liga 1,4 milioane de euro. Eu i-as fi cerut si 7 milioane de euro, daca as fi vrut sa fac o echipa cu care sa castig campionatul din momentul in care intru in Liga 1 si sa fim un fel de Steaua. Dar nu i-am cerut nici un ban. Omul minte si eu am fost alaturi de el in toate demersurile.

Dupa 3 saptamani, ma cheama la el in birou – Aurica Ticleanu era acolo – si imi spune ca nu are decat un milion, care in fapt sunt 600.000, restul sunt taxe.

In momentul asta sunt convins ca nu se va face o echipa competitiva pentru promovare”, a declarat Balaci la Sport Total fm.

Balaci neaga faptul ca ar fi pus conditia ca Eugen Trica, ginerele sau, sa fie antrenor la Universitatea:

“Eu nu puteam sa-l aduc pe Eugen Trica la Craiova, sa-i dau 500 de dolari pe luna, atat puteam sa-i dau. Ticleanu urma sa primeasca 1.500, ca nu aveam mai multi bani. Dar nu s-a pus problema sa vorbesc cu Aurica despre bani, ca el a mai lucrat 8 luni la Craiova fara nici un ban.

Mititelu a zis ulterior ca noi eram niste pioni. Probabil in calculele lui eram pionii care trebuia sa aducem bani de acasa”.

„Am fost singurul care i-am luat partea lui Mititelu si, sincer, i-as lua si acum pentru ca mi-a lasat senzatia ca dreptatea era de partea lui. Eu asa ma gandesc, ca s-au facut niste abuzuri, dar asta nu inseamna ca nu a facut greseli, pentru ca face si acum, deoarece este bolnav de putere”, a mai spus Balaci.

Articol salvat de pe www.gsp.ro, editia din 21 aprilie 2013.