Craiova, nicio speranta

Tandemul Olguta Vasilescu – Mititelu ne-a convins: nu vrea fotbal la Craiova! Nici o echipa de fotbal nu se poate infiinta, inebuneste booveanul! Daca brutaria lui s-a inchis nimeni nu mai are dreptul sa manance paine si covrigi!

Ii sugeram Doamnei Primar sa nu mai poarte niciodata tricoul cu emblema clubului Universitatea Craiova! Emblema apartine doar celor au adus glorie Stiintei si noua suporterilor, ca peste tot in lume.

Doamna Olguta Vasilescu sa imbrace un tricou cu FC Mititelu si cel mai tare sponsor, ziarul falimentar, Editie Speciala.

Doamna Primar il sprijina exclusiv pe cel care a ajutat-o in campania electorala. Nimic nu-i gratis! Mititelu spera ca primarul sa-l ajute cu Balta Craiovitei, spera sa faca bani!

O sa ii puna pe oamenii lui sa-i numere banii cum i-a pus unu pe altii sa-i numere ouale! Ala cu ouale este acolo unde ne-am dori sa ajunga si cel care ne-a distrus tot ce aveam mai scump multi dintre noi: Universitatea Craiova!

Noi suporterii speram sa avem o echipa care sa joace fotbal la Craiova, lumea sa vina la stadion, intr-un cuvant sa renasca Craiova Noastra!

Cu oameni ca actualul primar si Mititelu speram degeaba! Oricum pentru noi suporterii nu au facut si nici nu vor face nimic vreodata!