2011, cel mai mizerabil an din istorie

Le uram celor care ne-au desfintat cele mai umilitoare sarbatori!

Mircea Sandu (cel care a jucat la o echipa fara suporteri, Sportul Studentesc) putea sa-l scoata din fotbal pe Mititelu, dar nu pe cei mai fanatici suporteri care merg la stadion din toata Romania. De banii pe care i-a castigat din aceasta afacere mizerabila, sa isi ingrijeasca in continuare sanatatea.

Lui Mititelu, cel care ne-a nenorocit: in anul al V-lea de „domnie” ne-a promis campionatul, dar ne-a retrogradat lamentabil, atat sportiv, cat si financiar – parasit de toti, fara avere, fara pamanturi, cel mai mare mincinos pe care l-a avut vreodata Oltenia!

Primarul Craiovei, Aurica Solomon, mare suporter pana a ajuns primar: cei de la Galati puteau sa ii dea un tricou de suporter-campion cu numarul 6, numarul lunilor petrecute in orasul lor. Nu l-a interesat clubul sau suporterii Stiintei, ci doar sa faca avere!

Conducerii orasului, consilierilor, pentru care preocuparea primordiala a fost, este si va fi averea, terenuri, spatii comerciale, combinatii dubioase gen parcul de distractii sau fantana arteziana, afaceri de zeci de milioane de euro.
Sustinatorilor lui Mititelu, cei care l-au slujit, i-au cantat, au trait din banii lui, si-au vandut sufletul celui mai mare perdant din fotbalul romanesc.

Celor care ne-am nascut, traim si vom muri cu Stiinta in suflet, le uram cele mai frumoase sarbatori!