Mititelu, esti o mizerie!

Ilie Balaci marturisea ca „Universitatea a murit deodata cu mine”. „Printul blond” s-a inselat. Craiova trage sa moara alaturi de Mititelu.

MINCIUNILE ORDINARE ALE UNUI NEBUN CARE CREDE CA POATE FI STAPANUL PENTRU TOTDEAUNA AL „U” CRAIOVA!

martie 2007,
„Craiova nu va mai retrograda niciodata in Liga a II-a. Poate peste 40 de ani. A fost un accident in 2005 si nu se va mai intampla niciodata atat timp cat voi ramane aici”.

aprilie 2008,
„Gigi, crede-ma! Eu vreau sa ia Steaua campionatu, sincer iti spun. Iti jur pe viata mea! Jur pe mormantu mamei mele ca vreau sa ia Steaua campionatu! Vezi ca dadui si eu telefoane pe-acolo, facui si eu niste lobby! Si cu Toni si cu Vadana si cu astia”.

mai 2009,
„Sunt convins ca nu se va ajunge la retrogradarea noastra si ca la vara vom juca in Europa League, sa moara Cartu de oftica. Cartu este un antrenor mediocru, echipele lui joaca cel mai prost fotbal din Liga I. Voi lasa prin testament copiilor ca niciun Cartu sa nu mai antreneze vreodata Universitatea Craiova”.

aprilie 2010,
„Am crescut cu ura fata de aceste doua echipe din capitala. M-am nascut cu inima plina de ura fata de Steaua şi Dinamo. Dupa 17 ani de seceta a provinciei, ar fi bine sa urmeze 17 ani de triumf al provinciei fata de echipele din capitala. Dupa CFR si Urziceni, m-as bucura ca Timisoara sau Vaslui sa castige campionatul, pentru ca n-au facut-o niciodata pana acum”.

mai 2010,
„Nici nu se pune problema sa ne intoarcem pe «Ion Oblemenco», suporterii din Craiova nu merita sa aiba echipa”.

februarie 2011,
„Daca cumva retrogradam, Piturca va fi tapul ispasitor pentru asta. El e vinovat pentru asta. Si daca retrogradam, ce? Ii dau echipa lui Piturca? Ce sunt eu de vina pentru asta? Nu, vand 7-8 jucatori si fac rost de bani si-o iau de la zero, fac iar alta echipa”.

NO COMMENT!