În aceeaşi zi ? De ce nu şi la aceeaşi orã ?

În legătură cu evenimentele sportive programate în cadrul Arenei Naţionale (ora 17:00 Finala U19 dintre Dinamo şi FCSB, ora 21:00 Finala Cupei Romaniei dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt), în ziua de 27 mai 2018, grupul suporterilor Universităţii Craiova, Blue Lions, are cîteva precizări de făcut.

1. Incidentele de la meciul din Liga a 4-a dintre Academia Rapid şi CSA Steaua Bucureşti din 14 aprilie 2018 sunt încă vii în memoria microbiştilor. Avand în vedere că meciul programat la ora 17:00 se dispută între două echipe din Bucureşti, riscul este foarte mare.
2. Cu zece zile înainte de finala Cupei Romaniei, doar în Craiova s-au vandut peste 7 mii de bilete. Vor fi peste 15 mii de suporteri din Craiova. Se adaugă aproximativ 5 mii de fani ai Universităţii din Bucureşti şi vedem că aproximativ 20 de mii de oameni trebuie să intre pe un stadion unde mai mult ca sigur vor fi incidente de la meciul precedent.
3. Siguranţa suporterilor este pusă în pericol din cauza neinspiratei idei de a organiza două meciuri de fotbal cu suporteri care se antipatizează la interval de timp atât de scurt, pe acelaşi stadion.

Fan Club Blue Lions