Banii patronului, sentimentele noastre!

Legea lui Murphy la Craiova: un proiect inceput prost cu jucatorii lui Codoban si Siman se termina prost cu Sorin Cartu.

“Zugravii”Baietii care i-au pictat casa lui Cartu nu vor gasi de lucru la firma patronului echipei. N-au talent! Nu sunt nici stelisti din Craiova (Felix Grigore nu cunoaste fenomenul Stiinta), nici gasca lui Mititelu. Sunt noul val de diversionisti, slabuti rau! Avem experienta la acest capitol, de mult a vrut sa ne fie profesor Gigi din Poiana Mare (nu-i spunem numele, sa nu ne enervam). Cu tot talentul lui, nu ne-am prezentat niciodata la cursurile acestui oltean-securist cu bani multi si multa vrajeala! Mai apoi, unii din peluza strigau „pe noi nu ne cumpara nimeni”! Peste putin timp, am vazut ca tocmai pe ei i-a cumparat booveanul primii! I-a angajat la clubul lui, le-a promis ca le va da ceea ce nici el nu avea.

Prima zi dupa Cartu... „Sorinaccio” nu se pricepe la fotbal, asta e clar. A cerut un fundas, un mijlocas si un atacant. Pai, Ferfelea, Curelea, Bawab (la cate 10.000 de € salariul pe luna), ce sunt? Super valori! Ce daca nu joaca nimic de foarte mult timp, o sa-si revina candva… Cartu, cu toata experienta lui, trebuia sa asculte de Lincar. Cand acest scouter a spus ca Boldrin nu este bun pentru noi, inseamna ca asa este! Fabulos ca antrenor, performanta lui Lincar la Craiova ne va ramane in memorie mereu: trei puncte in patru etape! Antrenor slab, scouter mare!  Suntem departe de play-off. Rezultatele proaste au indepartat suporterii de stadion, mai vin 2-3 mii. Unii, mancatori fanatici de seminte. Daca scade recolta de floarea-soarelui, o sa-i pierdem si pe ei! Uneori, la peluza este pustiu rau! Doar Viitorul, Chiajna si Poli sunt sub noi. Ele, cel putin, nu au galerie! Visam la un antrenor care ne va duce in play-off, fara sa mai aduca alti fotbalisti. Avem incredere deplina in capacitatea conducerii clubului. „U” Craiova merita mult mai mult!

Se tot vorbeste de Piturca. Numai fata de „yes man” nu are!