Respect, Cartu!

Am fost si vom ramane mereu fanii lui Sorin Cartu. Al treilea marcator din istoria Universitatii Craiova, castigator al eventului din 1990-1991 (ca antrenor), Cartu este o mare legenda pentru toti suporterii Stiintei. 

Dupa extraordinara serie de 19 meciuri fara infrangere, din campionatul trecut, a urmat o perioada modesta care nu s-a sfarsit nici in actualul campionat. A plecat cel mai bun mijlocas, Brandan, si asta se simte foarte mult. Cand vrei performanta, nu-l lasi pe cel mai bun fotbalist sa plece.

Ieri, Sorin Cartu si-a dat demisia din functia de director tehnic. Cativa jucatori ar fi trebuit sa-i urmeze exemplul. Ei trebuiau sa joace pentru carierele lor. Multi dintre ei nu o vor atinge niciodata pe cea a lui Cartu. Unii au contracte mari, dar nu joaca nimic pentru banii primiti! Chiar daca a marcat 118 goluri in toate competitiile pentru Craiova, Cartu nu-i putea invata pe Curelea si Bawab sa inscrie. Cei doi sunt atacanti rari, platiti bine, nu au mai dat un gol din campionatul trecut!

Asteptam minuni de la Sandoi! Sa-i invete ce inseamna Universitate Craiova! El stie cel mai bine, face parte din istoria noastra glorioasa. Unii jucatori nu o stiu, pentru altii este o povara, nu merita sa imbrace tricoul Stiintei. Ceilalti pot si vor sa reprezinte cu mandrie „U” Craiova. De ei se leaga sperantele noastre!