16 ani fara Sebastian Domozina

Din 10 octombrie 1997, doar sfintii mai pot auzi inconfundabilul “Goooool!!!” al vocii de aur a Olteniei. Sunt oameni care nu pot fi inlocuiti niciodata. Fara indoiala, Sebastian Domozina a fost unul dintre acestia.

In decursul carierei, el a realizat aproape 1.000 de transmisiuni in direct de la meciurile Universitatii Craiova. In 2002, Domozina a fost declarat, post-mortem, cetatean de onoare al municipiului Craiova, iar sala de conferinte de la stadionul “Ion Oblemenco” ii poarta numele.

Asa cum Universitatea Craiova a avut un mare suflet in teren, Ion Oblemenco, la fel a avut un alt mare sufletist in tribuna, in cabina de comentatori. Omul care ne aducea in case spiritul marilor meciuri ale Craiovei, pe vremuri. Cel care indiferent de conditiile in care transmitea meciurile, uneori improprii, indiferent de miza unui meci cu Leeds sau cu CSM Resita, traia meciul la aceeasi intensitate bucurandu-ne inimile si urechile cu timbrul sau vocal bland, cu umorul dar si cu trairile specifice oltenesti.

Sebastian Domozina intotdeauna in sufletul Universitatii Craiova si a tuturor suporterilor.

Nu te vom uita niciodata!