CS UNIVERSITATEA CRAIOVA echipa primariei

Craiova se va asocia cu Primaria Craiova si cu o firma privata pentru a pune bazele unui club cu un buget anual de 1,5 milioane de euro. Societatea care va finanta clubul se numeste Blue Lions Capital SA, fiind patronata de Adrian Andrici (95%) si Dumitru Beze (5%), doi oameni de afaceri foarte activi pe piata de capital romaneasca”

Referitor la articolul “Investitori-surpriza la Universitatea Craiova” publicat de ziarul Gazeta de Sud (28 iunie 2013), facem urmatoarele precizari:

– Fan Club Blue Lions fondat in anul 1999 nu are nicio legatura financiara sau de alta natura cu Blue Lions Capital SA.

– Membri fondatori ai Fan Clubului Blue Lions nu s-au cunoscut niciodata cu proprietarii Blue Lions Capital SA. Niciodata nu au avut contacte audio sau vizuale cu acesti investitori.

– Noii actionari ai echipei de fotbal condusa de Primaria municipiului Craiova, CS UNIVERSITATEA CRAIOVA si Blue Lions Capital SA nu ne-au contactat pentru a ne cere acceptul in vederea folosirii numelui Blue Lions.

Coincidenta dintre Blue Lions Capital SA si Fan Club Blue Lions este pur si simplu intamplatoare, asocierea este fictiune. Nu ne intereseaza barfele, suspozitiile, afirmatiile si amenintarile anumitor suporteri.

Delirul, diletantismul si nebunia care i-a apucat pe unii, crezand ca noi suntem finantatorii acestui proiect ne provoaca emotii deosebite. Ne simtim coplesiti de atata atentie acordata. Baieti, ocupati-va de cei care realizeaza acest proiect. Fan Club Blue Lions traieste si va muri cu un singur scop, istoria Universitatii Craiova. Cititi realizarile noastre (toti suporterii Craiovei de pretutindeni sa fie mandri de ele).