Nu credem pana nu vedem

Dupa ani de zile in care Mititelu a considerat ca Universitatea Craiova ii apartine numai lui si familiei lui, dandu-si seama, in sfarsit, ca fotbalul este o afacere bazata pe bani multi, a declarat ca va ceda o parte din club Primariei Craiova, suporterilor si fostelor glorii.

Mititelu si-a oprit o parte pentru a se putea judeca in continuare cu Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista. Langa Craiova am trait si am avut atatea sperante si vise naruite. La prima vedere, declaratiile lui Mititelu si ale doamnei primar ne-ar face sa credem ca a venit Revelionul si pentru noi. OARE???

Intotdeauna la Craiova a fost o mare diferenta de la promisiuni la fapte. Trec anii peste noi, tristetile si disperarea ne-au coplesit, Craiova a ramas numai in sufletele noastre la nivel de speranta. Sunt intrebari mari la care suntem sceptici ca se vor gasi rezolvari rapide. Cine va aduce bani la Universitatea Craiova? Va accepta acesta sa ia decizii cu altii care nu baga niciun ban? Cat vor valora si cum se vor concretiza actiunile cedate suporterilor? Acesta ni se pare un basm frumos…

Asteptam concretizarea oficiala a celor stabilite la intalnirea dintre Primarie, Mititelu si suporteri!