Inscrie echipa in campionat sau pleaca!

Vrem echipa! Inca un an fara Stiinta nu mai acceptam. Inscrie echipa in campionat sau pleaca! Nu ne intereseaza razboiul tau mititel cu Mircea Sandu. Noua ne este dor de fotbal, ne este dor de Stiinta, ne este dor de templul “Ion Oblemenco”, ne este dor de bucuria unui gol, ne este dor de culorile alb-albastre, ne este dor de Craiova Noastra!

Bufonul din Booveni se opune cu vehementa crearii unei noi formatii in Craiova, dar in acelasi timp refuza sa inscrie Universitatea in liga secunda, preferand lupta in instantele de judecata cu FRF.

Craiova trebuie sa fie pe teren nu pe holurile unui tribunal!

Daca nu ai bani lasa echipa, ia-ti SRL-UL si du-te si judeca-te cu cine vrei, dar pe noi lasa-ne sa ne bucuram de ce iubim mai mult pe lumea asta, Universitatea Craiova!

Ti-ai batut joc de noi destul, dupa interzicerea suporterilor la meciul cu Dinamo, dupa mutarea echipei in alt oras, dupa fiecare sezon in care faceam o sarbatoare cu tine la carma din salvarea de la retrogradare, dupa umilinta retrogradarii in Liga 2, gata, ne-a ajuns si noua. Nu te vom ierta niciodata daca ne tarasti din nou in mocirla si nu inscrii echipa in campionat!