Da, pentru club, istorie si culori

Frati in alb si albastru, va aducem la cunostinta, ca avem obligatia si trebuie sa raspundem prezent pe data de 24 martie in Bucuresti!

Ne vrem echipa inapoi, nu putem sa stam indiferenti si sa lasam Craiova sa moara incetul cu incetul in mainile unui patron incompetent si impotent financiar, sau din cauza abuzurilor celor care conduc fotbalul romanesc! Pe aceasta cale facem un apel la toti suporterii Universitatii Craiova din Bucuresti si din tara sa fie prezenti pe 24 martie la mitingul impotriva conducerii Federatiei Romane de Fotbal!

Mitingul este pentru echipa, pentru istorie, pentru culori, nu pentru al sustine pe “Groparul Craiovei”, Adrian Mititelu! Craiova este a noastra, a suporterilor, nu a familiei Mititelu! Unica modalitate sa ne putem salva echipa in aceste momente este ca noi suporterii sa fim iarasi uniti! Noi cei care ne-am infintat in memoria si onoarea lui Ion Oblemenco, cei care promovam istoria si gloria acestui club, vom lupta pe toate caile pentru clubul nostru pana la moarte! Acest mesaj il transmitem tuturor celor care si-au dorit distrugerea acestui mit: Universitatea Craiova! Suporterii fanatici adevarati, din intreaga lume, isi iubesc clubul si istoria lui, dar niciodata patronii!

Ne-am nascut, traim si vom muri cu Stiinta in suflet!