FC Booveni, echipa familiei Mititelu

Este cea mai mare „performanta” a lui Mititelu. Acest patron obscur a distrus Universitatea Craiova! E prea mare umilinta! Se vor pune lanturi si lacate pe portile catedralei fotbalului romanesc, „Ion Oblemenco”!

S-a crezut din punct de vedere financiar Gigi Becali, dar in realitate este ingropat in datorii! Certandu-se si amenintand toata conducerea fotbalului romanesc, Mititelu pentru noi e Penescu 2! De cinci ani acest fost brutar minte, smechereste, ameninta si manipuleaza pe toata lumea. S-a terminat! L-au parasit si il urasc toti suporterii Craiovei de pretutindeni.

Conducerea orasului a respins proiectul lui Victor Piturca invocand lipsa de bani. Respectiva primarie a avut fonduri pentru o fantana arteziana de peste 700.000 de euro, probabil cea mai scumpa din tara, un velodrom pustiu care nu foloseste nimanui, parc de distractii de peste 7 milioane de euro intr-o zona obscura aflat la un km de groapa de gunoi a orasului. Suporterii craiovei au nevoie de fotbal, nu de smecherie si indiferenta! Aceasta este durerea noastra de suporteri fara echipa!

P.S. – Pana si pustii Craiovei (cu niste contracte infime) si-au depus memorii la liga sa devina liberi de contract! Ce mai putem comenta despre forta financiara a lui Mititelu?